B l a c k T r u f f l e .

  
Τα Messinian Spa προϊόντα είναι απο τα πιο αγαπημένα μου προιόντα και πλέον αγαπημένη μου συνήθεια. Απο την πρώτη στιγμή ερωτεύτικα τα αρώματα ,τις υφές , τις ευγεργετικές ιδιότητες κ αποτελέσματα τους ! 

Είναι προιόντα εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, παγκοσμίως γνωστό λόγω της προέλευσής του και για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση, συνδυασμένο με συστατικά εμπνευσμένα από τη βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο, φραγκόσυκο. Το ελαιόλαδο αγοράζεται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας, ένα συνεταιρισμό αγροτών του Μεσσηνιακού νομού, που ιδρύθηκε το 1987.

  
Η συγκεκριμένη σειρά είναι με Μαύρη τρούφα και είναι premium.

Προσφέρει ιδιαίτερη φροντίδα φέρνοντας πολυτέλεια στην καθημερινή ζωή σας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της σειράς είναι ότι όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμα συστατικά από τη φύση, προσφέροντας υπέροχα, πλούσια αρώματα και αποπνέοντας μια μυστηριώδη γοητεία. Η σειρά Μαύρη Τρούφα αναμειγνύει το ελληνικό ελαιόλαδο με την ελληνική μαύρη τρούφα και έχει ένα γήινο unisex άρωμα που συνδυάζει τη γοητεία με την κομψότητα.

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δειτε στο site αυτή τη σειρά αλλά και όλα τα προιόντα και οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο .  Μια δοκιμή αρκεί για να γίνουν η αγαπημένη σας συνήθεια και να φέρουν μια δόση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας❣

www.messinianspa.gr

Ν. xo

Enjoy 💋

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: