B e l l á p i e r r e .

  
Είχα ακούσει για το mineral makeup και τις ευεργετικές ιδιοτητές του αλλά δεν είχα κάποια σχετική εμπειρία  στο παρελθόν. Κατα περιόδους όπως το χειμώνα με το πολύ κρύο, το δέρμα μου παρουσιάζει έντονη ξηρότητα την οποία δεν μπορώ εύκολα να αντιμετοπίσω με τα προιόντα που χρησιμοποιώ υπο κανονικές συνθήκες. Ετσι μου πρότειναν τα προιόντα με ορυκτά μέταλλα και αποφάσισα να τα δοκιμάσω.

Τα μεγαλύτερα brands μακιγιάζ έχουν προσθέσει mineral makeup στη συλλογή τους ( MAC , The Body Shop , Bobbi Brown και πολλές ακόμα) . Μια απο τις καλύτερες εταιρίες mineral makeup είναι η Bellápierre της οποίας τα προιόντα είναι 100% φυσικά και mineral όχι μόνο το foundation και με αυτή αποφάσιασα να κάνω τη δοκιμή μου.

Το mineral makeup ( δλδ το μακιγιάζ με ορυκτά μέταλλα ) είναι καλό για την επιδερμίδα μας όχι για τα συστατικά που περιέχει αλλά για αυτά που δεν περιέχει . Δεν περιέχει ταλκ , παραβίνες έλαια , άρωμα και άλλα πρόσθετα συστατικά που συχνά ερεθίζουν το δέρμα ή προκαλούν εξάρσεις ακμής . Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα το mineral foundation επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και ταυτόχρονα προσφέρει φυσική προστασία απο τον ήλιο. 

Είναι επίσης ιδανικό για επιδερμίδες με ρυτίδες, ακμή , ευρυαγγείες , ξηρότητα , έντονη λιπαρότητα , κοκκινίλες , κάθε είδους ερεθισμό και ατέλειες που επιθυμούμε να κρύψουμε .

Τέλος είναι αρκετά οικονομικό αφού προσφέρει ευελιξία στο μακιγιάζ ( μπορεί να αναμιχθεί και να δημιουργήσει περισσότερα προιόντα ) , παρέχει έντονη κάλυψη με μικρότερη ποσότητα και έχει τεράστια διάρκεια ζωής .

Εγώ εκανα την επιλογή μου και είμαι ατκετά ενθουσιασμένη απο τις πρώτες κιόλας δοκιμές . Ελπίζω να προχωρήσετε κι εσείς !! 

Καλό σαβ/κο σε όλους 😊

N. xo

Compact , Blush , Eyeliner , Ruby lipstick and Eye Shadow Palette all Bellápierre from eyewish.gr !

Black Lace lingerie set Prêtty me

  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: