S L O A N E B a z a a r .

Την Κυριακή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε απο το Sloane boutique και τους αγαπημένους Έλληνες designers : Αθανασίου Έλενα exclusive bags , The Fashion Lab , SissyChristidou.com , Mum’s, Salt&Pepper, My Rules Clothing & NewMatic  στη Θες/νίκη ένα All day Christmas Bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα . 

Περάσαμε υπέροχα , γνωριστήκαμε απο κοντά , ψωνίσαμε παρέα , μιλήσαμε για μόδα , δοκιμάσαμε ρούχα , φάγαμε υπέροχες λιχουδιές και ήπιαμε ζεστά ροφήματα . Ήταν πραγματικά μια υπέροχη μέρα και μεγάλη χαρά για εμένα που βρέθηκα κοντά σας και για ένα τόσο καλό σκοπό !! 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας , τη Μαρία Γιάννου ιδιοκτήτρια του Sloane boutique για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ κοντά σας  , τις θες/νικιές fashion bloggers που παρευρέθηκαν και στηριξαν με την παρουσία τους το σκοπό και τέλος όλους τους designers ξεχωριστά .

Τα έσοδα απο τις αγορές διατέθηκαν στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ” ΕΛΠΙΔΑ ” .

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με πολύ πολύ αγάπη και υγεία !

Ν. xo

 

 
  
  
  
  
  
  
  
  

  
  
  
  
  
    

 Φυσικά παρευρέθηκε και η φανταστική Σίσσυ Χρηστίδου και στήριξε το event εκτός απο τις μοναδικές δημιουργίες της και με την παρουσία της και τη θετική της ενέργεια !! Είναι φοβερή , τη λατρεύετε και πραγματικά το αξίζει 💓💓
  
  
  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: